CSR

Responsabilitate sociala

Fiecare arbore taiat diminueaza calitatea aerului pe care il respiram si din acest motiv suntem o companie 100% pro natura!

In calitate de proiectanti si producatori de mobilier suntem constienti de faptul ca materia prima, lemnul, este o resursa valoroasa. In acest sens, piesele de mobilier pe care le confectionam sunt realizate cu maxima responsabilitate. Suntem extrem de atenti la masuratorile spatiului si la fazele de proiectare ale mobilierului, pentru ca, in momentul debitarii materialul sa fie taiat optim, cu precizie si intr-un mod cat mai economic.

Pastrarea mobilierului intr-o conditie cat mai buna este un aspect de care ar trebui sa tinem mereu cont.

De-a lungul timpului am intampinat situatii in care clientii nostri, in momentul in care au decis achizitionarea de mobilier nou, au dorit efectiv sa renunte la mobilierul existent si ni l-au oferit cu marinimie. Adeseori, acesta nu se afla deloc intr-o conditie degradata, asadar, avand infrastructura si specialistii in montaj, am considerat oportuna preluarea si donarea respectivului mobilier catre persoanele care erau interesate. Un simplu anunt si o multime de doritori, satisfactia noastra fiind ca am putut contribui astfel la prelungirea duratei de viata a unor piese de mobilier inca foarte bune!

Intelegem nevoile…si contextul economic.

In ultimii ani proiectele noastre de responsabilitate sociala s-au indreptat si catre cateva institutii publice (crese de copii, gradinite etc) care nu au avut buget alocat pentru achizitionarea de mobilier, dar care aveau necesitati certe. Echipa noastra s-a implicat activ in proiectarea si confectionarea gratuita a unor piese de mobilier noi, confectionate din placi deja debitate sau din anumite materiale detinute in stoc. Astfel, am avut prilejul sa facem si o mica bucurie celor care au intr-adevar nevoie…

Solicita serviciile noastre de consultanta! Sunt 100% GRATUITE.