ECHIPA NOASTRA

Echipa Arens Mobilier

Echipa Arens Mobilier este formata dintr-un colectiv tanar de 6 persoane, fiecare avand competente specifice si activand in departamentul corespunzator: administrativ, contabilitate, proiectare, productie, livrare, montaj.

O caracteristica importanta a echipei noastre este profesionalismul si respectul fata de client. Niciodata nu vom coopta in echipa de productie si montaj fenotipul “meseriasilor” uzuali, care trateaza necorespunzator clientii. Nu conteaza marimea proiectului sau valoarea comenzii, fiecare lucrare este tratata cu aceeasi seriozitate si cu amabilitate. Din toate aceste considerente, ne mandrim cu bunul – simt si cu un comportament asumat, responsabil.

Un alt factor important este investitia permanenta in cresterea si dezvoltarea personala a echipei noastre. Designul si proiectarea de mobilier este un domeniu creativ, si tinand cont ca in fiecare an apar trenduri noi, echipamente inovatoare, tehnologii si materiale sustenabile, de fiecare data cand se iveste oportunitatea, participam la cursuri de specializare, seminarii si targuri de profil. Doar in acest mod suntem capabili sa realizam proiecte complexe, moderne, cu design unicat, create pentru confortul dumneavoastra.

Solicita serviciile noastre de consultanta! Sunt 100% GRATUITE.