MENTENANTA

SERVICII

DE MENTENANTA

In functie de materialul si accesoriile care compun mobilierul dumneavoastra, garantia unui aspect impecabil si a unei functionalitati maxime variaza de la o perioada de 5 pana la 10 ani. In conditiile în care întretinerea mobilierului se realizeaza in mod corespunzator, perioada de exploatare se poate prelungi în mod corespunzator.

Acest aspect trebuie luat în considerare, în special daca doriti sa beneficiati de mobilier o perioada de timp cat mai îndelungata.

In acest sens, un serviciu pe care vi-l putem oferi în perioada de post vanzare este serviciul de mentenanta si întretinere, prin intermediul caruia vom verifica periodic starea mobilierului confectionat, a feroneriei sau a sistemelor de glisare, si/sau ajustam eventualele dereglaje sau defectiuni ale componentelor mobile, care se pot deteriora în timp. Costul serviciilor de mentenanta variaza în functie de fiecare proiect în parte.

Solicita serviciile noastre de consultanta! Sunt 100% GRATUITE.

Sedintele noastre de consultanta sunt complet gratuite si nu va obliga cu nimic.

Va invitam sa ne contactati pentru programarea unei vizite in care vom discuta despre mobilierul dorit, va vom arata mostre cu zeci de materiale, vom masura spatiul, si astfel, vom putea creiona tipul de mobilier necesar.