SERVICIILE NOASTRE

Confectionare mobilier la comanda

Fie ca va place mobilierul in stil clasic, modern sau traditional, va stam la dispozitie pentru proiectarea, prelucrarea si montarea oricarui model de mobilier, care sa fie compatibil cu dimensiunile spatiului dumneavoastra: casa, apartament, sediu firma etc. Daca nu stiti exact ce fel de mobilier doriti, puteti selecta unul dintre modelele deja confectionate de catre noi, iar noi îl vom realiza în conformitate cu materialele pe care le alegeti. Daca deja aveti in minte un anumit model de mobilier, este suficient sa ne aratati o poza cu modelul visat, iar noi il vom aduce la viata! Dorim sa usuram cat mai mult acest proces pentru dumneavoastra, asadar serviciile pe care vi le oferim sunt complete.

Modalitatea uzuala de lucru este: consultanta, vizitarea spatiului, masuratori initiale, ofertare, contractare, plata avansului, masuratori finale, proiectare, prelucrare, finisare, transport, montaj, plata.

Solicita serviciile noastre de consultanta! Sunt 100% GRATUITE.

Sedintele noastre de consultanta sunt complet gratuite si nu va obliga cu nimic.

Va invitam sa ne contactati pentru programarea unei vizite in care vom discuta despre mobilierul dorit, va vom arata mostre cu zeci de materiale, vom masura spatiul, si astfel, vom putea creiona tipul de mobilier necesar.

  In functie de decizia dumneavoastra pentru material – pal melaminat, MDF, lemn masiv, compozit plastic – si piese de feronerie, vom configura schita preliminara a mobilierului, vom face calculele exacte si astfel, va vom putea transmite in cel mai scurt timp oferta noastra de pret, precum si termenul de livrare. Dupa acceptarea ofertei, urmeaza cea de-a doua vizita a spatiului pentru efectuarea masuratorilor finale si pentru plata avansului. In urma masuratorilor exacte ale spatiului dumneavoastra, vom realiza schita definitiva a mobilierului, care sa corespunda 100% cu viziunea dumneavoastra sau cu designul dorit.

  Departamentul nostru de proiectare este pionul principal datorita caruia putem realiza piese de mobilier impecabile, procesul de proiectare al pieselor de mobilier îmbinand know-how-ul factorului uman cu precizia milimetrica a programelor de proiectare computerizata. Dupa finalizarea proiectarii, urmeaza comandarea sau achizitionarea materialelor necesare, pentru ca viitorul dumneavoastra mobilier sa poata fi lansat in productie.


  ! In cazul în care va razganditi asupra unor elemente constitutive ale mobilierului, respectiv elemente de feronerie, culoarea materialului etc, aveti la dispozitie o saptamana de la plata avansului pentru modificarea gratuita a proiectului. Daca piesele de mobilier au intrat deja în productie si doriti totusi modificarea proiectului, costul final al lucrarii va suporta majorari de pret.


  Dupa debitarea placilor de material si prelucrarea completa a tuturor componentelor, vom monta piesele de feronerie aferente, vom face ultimele finisari si vom efectua verificarea calitativa a produsului finit – mobilierul dumneavoastra. Ultima faza consta în transportarea mobilierului catre spatiul dumneavoastra, unde echipa noastra calificata va realiza montajul intr-un mod profesionist, în cel mai scurt timp. La final, vom incheia procesul verbal de predare – primire, in care este precizata si garantia aferenta, si totodata, vom emite chitanta / factura aferenta pentru diferenta de plata.

  MODALITATEA DE PLATA

  • Persoane fizice: avans 50 % la semnarea contractului, 50% la montaj si livrare

  • Persoane juridice: avans 50 % la semnarea contractului, 50% in termen de maxim 30 de zile
   de la montaj si livrare

  TERMENE DE LIVRARE

  • In functie de materialele alese de catre dumneavoastra si de complexitatea lucrarii, termenele de livrare variaza de la o saptamana pana la sase saptamani.

  • In cazul unui proiect simplu, cu materiale pe care le detinem în stoc, termenul de livrare este de
   o saptamana
   , dar în cazul unor lucrari mai complexe, elaborate sau realizate din materiale deosebite termenele de livrare si montajul se vor realiza etapizat.

  GARANTII

  • Calitatea mobilierului executat de catre echipa Arens Mobilier se bazeaza atat pe competentele de peste 10 ani in domeniul proiectarii de mobilier, cat si pe cunostintele tehnice din domeniul prelucrarii lemnului.

  • Persoane fizice: 2 ani

  • Persoane juridice: 1 an

  Materialele pe care le utilizam pentru confectionarea mobilierului provin de la producatori de renume, care garanteaza garantia calitatii.
  La cererea dumneavoastra va putem livra certificate de calitate pentru materialele respective.