POVESTEA NOASTRA

Povestea Arens Mobilier a inceput in urma cu mai bine de 10 ani.

Fondatorul brandului este un om care a fost mereu pasionat de inginerie, desen tehnic si placerea de a crea lucruri cu propriile maini. Dupa o perioada de timp in care a lucrat la proiectarea de mobilier pentru export, s-a ivit la un moment dat si dorinta de a deveni antreprenor. Afacerea insa a luat fiinta abia dupa confruntarea directa cu o nevoie, cand necesitatea de a comanda mobilier pentru propriul apartament s-a transformat intr-o cautare acerba! Firmele prezente pe piata brasoveana la acel moment erau supra-aglomerate, iar meseriasii contactati nu respectau intalnirile sau vizitele planificate si nu isi puteau asuma termenele de livrare. Acel moment a fost decisiv pentru pornirea afacerii in domeniul proiectarii si productiei de mobilier pe comanda., iar principalul diferentiator al afacerii a fost clar, inca de la inceput: seriozitatea.

In timp, profilul Arens Mobilier a fost creionat, testat, implementat si adoptat pe termen lung, pentru absolut toti clientii, fie persoane fizice, fie persoane juridice:

  • Calitatea in detrimentul cantitatii

  • Lucrari mai putine, dar bine executate

  • Termene de livrare realiste si respectate

  • Masuratori corecte pentru fiecare spatiu

  • Consiliere gratuita

  • Comunicare transparenta

  • Preturi flexibile, in functie de materialele utilizate

Solicita serviciile noastre de consultanta! Sunt 100% GRATUITE.

Viziune – Misiune

Datorita viziunii fondatorului Arens Mobilier, prin care dezvoltarea personala si profesionala pot schimba definitiv perspectiva unei afaceri, planurile noastre pe termen lung sunt sa devenim un nume de referinta pe piata producatorilor de mobilier personalizat, nu doar pe plan local, ci si regional / national.

Abordarea noastra se axeaza atat pe o crestere exponentiala a numarului de clienti, cat si a portofoliului de proiecte, prin piese de mobilier cu design inovator si functionalitate maxima, care sa genereze exclusiv recomandari pozitive, si implicit prestigiu firmei.

Misiunea noastra este ca in decurs de 10 – 15 ani sa fim liderul pietei pe segmentul proiectarii si productiei de mobilier la comanda, si totodata, unul dintre angajatorii de top din domeniu, un factor de stabilitate pentru un numar cat mai mare de angajati.

Dezvoltare – Investitii

Tinand cont de trendurile internationale si de apetitul tot mai mare al populatiei pentru piese de mobilier unicat, confectionate pe comanda in detrimentul celor standardizate, cifra de afaceri a companiei Arens Mobilier a crescut de la an la an.

Pana in prezent, profitul nostru a fost in general reinvestit in utilaje performante de prelucrare si finisare ale mobilierului si in diferite elemente de logistica. Ultima investitie majora a fost la noua noastra unitate de productie si totalizeaza ~50.000 euro.

Planurile de extindere ale companiei includ dezvoltarea unui departament axat pe fabricarea de mobilier modular pe dimensiuni standard – ex.blaturi de bucatarie decupate pentru aragaz, chiuveta etc, ce vor putea fi achizitionate online sau prin intermediul unor parteneri reselleri.

Totodata, planurile noastre de viitor constau in reinvestirea unei marje din profit pentru extinderea companiei in alte orase sau implementarea unui model de business de succes tip franciza.

Testimoniale

Modele grozave, servicii grozave si lucru de calitate cu preț rezonabil. Recomand cu siguranță !

David Trepler

Seriozitate, punctualitate, calitate!

Iliescu Alexandru